Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Solsona oferirà l’assessorament gratuït d’un expert en aparadorisme als participants al concurs de Nadal

Solsona oferirà l’assessorament gratuït d’un expert en aparadorisme als participants al concurs de Nadal

Les inscripcions al certamen s’obren fins al dia 30 de novembre

L’impacte visual, l’originalitat i la creativitat i la coherència d’aquesta part de l’establiment amb la botiga són els criteris que valorarà el jurat del quinzè Concurs d’aparadors per Nadal de Solsona, que convoca la regidoria de Desenvolupament Local a través de l’Agència de Desenvolupament Local. Les bases es mantenen similars a les de l’any passat, tot i que enguany a més dels premis, s’ofereix un nou incentiu: tothom que hi participi tindrà un servei gratuït d’assessorament individualitzat per part de Pep Navarro, expert en aparadorisme.

Un cop acabada la campanya de Nadal, el gener Pep Navarro passarà per totes les botigues i establiments per assessorar-los de manera que puguin treure el màxim rendiment dels seus aparadors. Precisament, Navarro serà el jurat d’enguany, amb caràcter unipersonal. Ell farà les valoracions entre els dies 3 i 17 de desembre.

1.025 euros per gastar al comerç local

Es lliuraran 300 euros per gastar al comerç local al primer classificat, 200 al segon i 150 al tercer, a més d’un distintiu. Entre els concursants que no quedin entre els tres primers llocs, se sortejaran 15 premis de 25 euros també per gastar a Solsona.  

Les inscripcions s’han de cursar fins al dimecres 30 de novembre en línia aquí: https://forms.gle/ueUHzN8oLC3Nwk2L7. Les bases reguladores del Concurs d’aparadors per Nadal d’enguany es poden consultar aquí: https://bit.ly/3tvN7C6. Les bases deixen clar, per primer cop, que la mateixa composició no podrà presentar-se simultàniament a aquesta convocatòria i al Concurs de pessebres organitzat per la regidoria de Cultura, si bé un mateix comerç sí que pot participar a ambdós concursos si ho fa amb muntatges diferents.

L’any passat van concórrer a aquest concurs 33 establiments i van resultar-ne guanyadors Òptica Roure, Micuxú, Ca la Celes i Construccions Jordi Vilar, mentre que Perfil Solsona es va endur un accèssit. Enguany aquesta convocatòria té el finançament dels fons europeus Next Generation.

Banners