Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / S’arranja amb reg asfàltic un tram del camí de Sant Bartomeu de Solsona

S’arranja amb reg asfàltic un tram del camí de Sant Bartomeu de Solsona

És una obra subvencionada en la major part per la Diputació de Lleida

L’Ajuntament de Solsona ha arranjat amb reg asfàltic el camí de Sant Bartomeu en el tram comprès entre la masia del Mas Vent Serè i Cal Llaró, que es trobava en molt deteriorat. Per finançar l’obra, que ha tingut un import de 6.146 euros, el consistori s’ha acollit a una subvenció de la Diputació de Lleida de 5.478 euros en la línia del Pla de camins de titularitat municipal.

El tram condicionat té una extensió de 400 metres de llarg per 2,80 d’ample. Es tracta d’un vial inclòs dins el Pla d’emergència municipal que dona accés a masies disseminades de la partida de Sant Honorat. S’hi accedeix des de la carretera Lv-4241b (Solsona-Sant Llorenç de Morunys) i dona sortida al municipi d’Olius. Els treballs van consistir en un tractament de reg asfàltic i els va executar durant la primera setmana de setembre l’empresa M. i J. Gruas.

El consistori és conscient que encara queda pendent de reparar un altre tram del mateix camí, pel qual es buscaran recursos de la convocatòria del Pla de camins de la Diputació corresponent a l’exercici d’enguany.     

arxivat sota: ,

Banners