Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

L'Ajuntament
Sou a: Inici / L'Ajuntament / L'alcaldessa

L'alcaldessa

Benvolgut/uda navegant,

Alcaldessa2023
Judit Gisbert i Ester
Autoria: Marc Ramonet

Em complau donar-te la benvinguda al portal a Internet de l’Ajuntament de Solsona, la nostra finestra 24 hores oberta a la ciutadania i al món. En ple segle XXI no hi ha cap mena de dubte que la xarxa és un canal fonamental en la comunicació bidireccional entre l’Administració i els usuaris.

El 2004 vam obrir-hi un web amb aquesta finalitat i, des d'aleshores, l'hem anat ampliant i adequant a les necessitats de difusió de nous serveis i de recepció de les teves inquietuds, així com complementant-ne les funcions amb noves eines digitals, com ara les xarxes socials.

Amb l’actualitat que tens més a prop, l’agenda d’activitats que es programen a la teva ciutat, la informació relativa als serveis públics que et presta el consistori, els concursos als quals pots participar, entre molts altres aspectes, pots mantenir-te al dia del que t’ofereix Solsona.

Al mateix temps, t’animo a fer-nos arribar les teves peticions a través dels correus electrònics de cada regidoria o àrea municipal i fer ús de la seu electrònica. Aquest canal ens permet acostar-te l’Ajuntament i recollir les teves aportacions amb totes les garanties de privacitat, veracitat i actualització de la informació.

Aquesta finestra també ofereix als visitants una visió global de la nostra ciutat, si bé aconsello consultar tota la informació turística a www.solsonaturisme.com. Tot això només pot ser-ne un tast, perquè preferim que et passegis in situ pels nostres singulars carrers i places. Tens a l’abast una ciutat amb un important pòsit d’història i tradició per descobrir.

T’animo, doncs, a aprofitar aquesta eina que l’Ajuntament posa a la teva disposició!

Pots consultar la meva agenda institucional des d'aquí.
 


Judit Gisbert i Ester, alcaldessa de Solsona

Banners