Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Reserva d'instal·lacions
Sou a: Inici / Piscines
Dia  Setmana  Mes 
  • Reservat
  • pendent

Dissabte, Juliol 3 2021

Hora
08:00
08:15
08:30
08:45
09:00
09:15
09:30
09:45
10:00 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic Piscines : Reservat per reserves - Concentració de la Pre selecció de la Selecció Nacional de Rugby Sub acuàtic.
10:15 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic Piscines : Reservat per reserves - Concentració de la Pre selecció de la Selecció Nacional de Rugby Sub acuàtic.
10:30 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic Piscines : Reservat per reserves - Concentració de la Pre selecció de la Selecció Nacional de Rugby Sub acuàtic.
10:45 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic Piscines : Reservat per reserves - Concentració de la Pre selecció de la Selecció Nacional de Rugby Sub acuàtic.
11:00 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic Piscines : Reservat per reserves - Concentració de la Pre selecció de la Selecció Nacional de Rugby Sub acuàtic.
11:15 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic Piscines : Reservat per reserves - Concentració de la Pre selecció de la Selecció Nacional de Rugby Sub acuàtic.
11:30 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic Piscines : Reservat per reserves - Concentració de la Pre selecció de la Selecció Nacional de Rugby Sub acuàtic.
11:45 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic Piscines : Reservat per reserves - Concentració de la Pre selecció de la Selecció Nacional de Rugby Sub acuàtic.
12:00 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic Piscines : Reservat per reserves - Concentració de la Pre selecció de la Selecció Nacional de Rugby Sub acuàtic.
12:15 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic Piscines : Reservat per reserves - Concentració de la Pre selecció de la Selecció Nacional de Rugby Sub acuàtic.
12:30 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic Piscines : Reservat per reserves - Concentració de la Pre selecció de la Selecció Nacional de Rugby Sub acuàtic.
12:45 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic Piscines : Reservat per reserves - Concentració de la Pre selecció de la Selecció Nacional de Rugby Sub acuàtic.
13:00 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic Piscines : Reservat per reserves - Concentració de la Pre selecció de la Selecció Nacional de Rugby Sub acuàtic.
13:15 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic Piscines : Reservat per reserves - Concentració de la Pre selecció de la Selecció Nacional de Rugby Sub acuàtic.
13:30 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic Piscines : Reservat per reserves - Concentració de la Pre selecció de la Selecció Nacional de Rugby Sub acuàtic.
13:45 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic Piscines : Reservat per reserves - Concentració de la Pre selecció de la Selecció Nacional de Rugby Sub acuàtic.
14:00 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic Piscines : Reservat per reserves - Concentració de la Pre selecció de la Selecció Nacional de Rugby Sub acuàtic.
14:15 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic Piscines : Reservat per reserves - Concentració de la Pre selecció de la Selecció Nacional de Rugby Sub acuàtic.
14:30 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic Piscines : Reservat per reserves - Concentració de la Pre selecció de la Selecció Nacional de Rugby Sub acuàtic.
14:45 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic Piscines : Reservat per reserves - Concentració de la Pre selecció de la Selecció Nacional de Rugby Sub acuàtic.
15:00 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic
15:15 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic
15:30 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic
15:45 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic
16:00 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic
16:15 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic
16:30 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic
16:45 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic
17:00 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic
17:15 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic
17:30 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic
17:45 Piscines : Reservat per reserves - Campionat Espanya Rugby Subaquàtic
18:00
18:15
18:30
18:45
19:00
  • Reservat
  • pendent