Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

L'Ajuntament
Sou a: Inici / L'Ajuntament / Ofertes d'ocupació / Convocatòria C10/2022. Processos de selecció per executar l'Oferta Pública d'estabilització de l'ocupació temporal a l'Ajuntament de Solsona
En compliment del que estableix la Llei 20/2021, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública i amb l'objectiu de reduir la temporalitat de la plantilla per sota del 8%, la Junta de Govern Local a la sessió del dia 5 de desembre de 2022 va aprovar la convocatòria, les bases comunes i les bases específiques que han de regir els processos selectius derivats de l'oferta pública d'estabilització. Dins d'aquest apartat trobareu la informació específica de casdacun dels 30 processos selectius inclosos en l'Oferta Pública d'estabilització de l'ocupació temporal a l'Ajuntament de Solsona. Per cada procés de selecció cal formalitzar un tràmit electrònic o presentar el model de sol·licitud corresponent.

Tancat el termini de presentació de sol·licituds

En el termini màxim d'un mes es publicaran les llistes de les persones aspirants admeses i excloses als processos de selecció. En la mateixa resolució s'indicarà la composició del tribunal i el lloc, data i hora del començament de les proves, si escau.

Banners