Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reserva d'instal·lacions
Sou a: Inici / Saló de les Homilies d'Organyà (Biblioteca Carles Morató)
Dia  Setmana  Mes 
  • Reservat
  • pendent

2019, setmana 41

Dia Dilluns Octubre 7 Dilluns Octubre 8 Dimecres Octubre 9 Dijous Octubre 10 Divendres Octubre 11 Dissabte Octubre 12 Diumenge Octubre 13
08:00
09:00 Saló de les Homilies d'Organyà (Biblioteca Carles Morató) : Reservat per reserves - Club de lectura de la gent gran Saló de les Homilies d'Organyà (Biblioteca Carles Morató) : Reservat per admin - Com pensar diferent per crear noves idees de negoci.
10:00 Saló de les Homilies d'Organyà (Biblioteca Carles Morató) : Reservat per reserves - Club de lectura de la gent gran Saló de les Homilies d'Organyà (Biblioteca Carles Morató) : Reservat per admin - Com pensar diferent per crear noves idees de negoci.
11:00 Saló de les Homilies d'Organyà (Biblioteca Carles Morató) : Reservat per reserves - Club de lectura de la gent gran Saló de les Homilies d'Organyà (Biblioteca Carles Morató) : Reservat per admin - Com pensar diferent per crear noves idees de negoci.
12:00 Saló de les Homilies d'Organyà (Biblioteca Carles Morató) : Reservat per admin - Com pensar diferent per crear noves idees de negoci.
13:00 Saló de les Homilies d'Organyà (Biblioteca Carles Morató) : Reservat per admin - Com pensar diferent per crear noves idees de negoci.
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00 Saló de les Homilies d'Organyà (Biblioteca Carles Morató) : Reservat per reserves - Calidoscòpia
19:00 Saló de les Homilies d'Organyà (Biblioteca Carles Morató) : Reservat per reserves - Club de lectura d'àlbums Saló de les Homilies d'Organyà (Biblioteca Carles Morató) : Reservat per reserves - Calidoscòpia
  • Reservat
  • pendent